Dette er ikke første gang jeg setter opp en blogg, og ikke blir det siste gangen heller. Så sånn sett har jeg kanskje allerede funnet ut at bloggen ikke nødvendigvis kommer til å leve i evig tid heller.

Men hvorfor setter jeg opp en blogg nå – igjen?

Kanskje er det inspirert av Tinteguris blogging de siste dagene om «svertekampanjer» – eller «drittpakker»? Hvor jeg både liker åpenheten – men samtidig undrer meg over hensikten med kanalen hun velger å benytte, og også retorikken i innlegget.

Muligens er det grunnet all den banan-bonanzaen til Helle Bornstein?  Eller det fordi jeg enda en gang leser den utvaskede og misforståtte uttalelsen om Uber som er «et taxiselskap uten å eie en eneste taxi» på E24 kommentaren i dag?

Svaret er nok at det er en kombinasjon – som til syvende og sist utgjorde mitt Tipping Point.

Jeg kommer til å dele mine refleksjoner rundt mitt liv, mitt arbeid og kanskje et helt tilfeldig innlegg om noe annet i ny og ne.

I mellomtiden – kan jeg dele en klassiker fra TED: Simon Sinek – Start with Why.

Israr.

[fbcomments]